Kardashianien teinityttöjen mainos ei sovi lasten silmille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashianin häistä toipuvan Kardashianien klaanin kulisseissa käy melkoinen myllerrys. Viime viikolla Kendall Jennerin kerrottiin suunnittelevan Rikkaat Kardashianit -realitysarjasta pois jäämistä. Pikkusisko Kylie Jenner on puolestaan vaihtanut tyyliään goottihenkiseen suuntaan.

YouTube
YouTube

Nyt 16-vuotias Kylie ja 18-vuotias Kendall Jenner nähdään erikoisessa mainoksessa, joka sopii heidän nykyiseen imagoonsa. Neitokaisten juontamaa MuchMusic Video Awards -gaalaa mainostavassa videolla Kylie nähdään esittämässä kuollutta tekoveret rinnuksillaan, ja Kendall puolestaan uhkailee sisartaan moottorisahalla. Lopuksi Kendall tarjoilee sisarelleen kuollutta rottaa hopeiselta tarjottimelta.

Vanhempien sisarustensa tapaan Kylie ja Kendall Jenner ovat yrittäneet luoda uraa malleina. Kendall on nähty muun muassa Agua Bendita -malliston keulakuvana. Neitokainen täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa. Oletettavasti Kendall ei kuitenkaan tarttunut tarjoukseen.