Moottoripyöräjengiläisetkö näyttäviä? Lamborghini-jengi perustettiin Japanissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteisesti moottoripyöräjengiläisen yllä on tunnuksilla varustettu nahkaliivi ja alla komeasti hyrräävä Harley Davidson. Yleensä nämä vaikuttavan näköiset herrat ovat hyväkäytöksisiä ja ystävällisiä – kunnes toisin todistetaan.

YouTube
YouTube

Jengit ovat enemmän kuin hyvä veli -aatteella toimivia ryhmiä. Ne ovat saman ideologian jakavien ihmisten perheitä. Japanissa on toki myös moottoripyöräjengejä, mutta kaduilla vilisee heidän lisäkseen toisenlaisilla kulkuneuvoilla ajelevia jengiläisiä. Toisinaan jengit saattavat sortua järjestäytyneeseen rikollisuuteen, ja yksi alamaailman metkuissa sukkuloiva ryhmä on Morohoshi-sanin johtama Lamborghini-jengi.

YouTubessa oleva minidokumentti Underground: Love To Hate Me esittelee hulppeilla autoilla ajavan rikollisryhmän johtohahmon. Harmaalla alueella seikkaileva mies ajaa luksusautolla sen luoman vaikutelman takia. Kovapäinen johtaja myöntää, että hänet on pidätetty muutaman kerran elämänsä aikana. Tämä ryhmä kerää takuulla katseet, minne ikinä he kulkevatkaan.