NKOTB-fanien märkä päiväuni toteutui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäriteinit kuuntelivat grungen ja teknopopin lisäksi myös poikabändejä, joista ensimmäisenä maailmaa valloitti New Kids On The Block -niminen kokoonpano. Yhtye on nyt vaihtanut väliaikaisesti nimensä vitsikkäästi New Kids On The Boat -muotoon, koska bändi matkustaa parhaillaan teemaisteilyllä New Yorkista Bermudalle. Laiva on lastattu faneilla.

Facebookiin on nyt ladattu hurja määrä tuoreita kuvia risteilyltä, joka on toteutettu täysin NKOTB-teemalla. Laivassa on bändin keikkojen ja oheistuotteiden lisäksi muun muassa omia juomia ja ruoka-annoksia. New Kids On the Block -yhtyeeseen kuuluvat Donnie Wahlbergin ohella Jordan Knight, Jonathan Knight, Joe McIntyre ja Danny Wood.

Poikabändeihin kohdistuvan fanihysterian ympäri maailmaa käynnistänyt NKOTB singahti Suomen musiikkimaailman taivaalle Step by Step -albumillaan vuonna 1990. New Kids On The Blockin jälkeen syntyi monta legendaarista poikabändiä, kuten Take That, East 17, Backstreet Boys, NSync, Westlife ja Boyzone. One Direction edustaa uuden sukupolven aaltoa.