NKOTB-fanien märkä päiväuni toteutui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ysäriteinit kuuntelivat grungen ja teknopopin lisäksi myös poikabändejä, joista ensimmäisenä maailmaa valloitti New Kids On The Block -niminen kokoonpano. Yhtye on nyt vaihtanut väliaikaisesti nimensä vitsikkäästi New Kids On The Boat -muotoon, koska bändi matkustaa parhaillaan teemaisteilyllä New Yorkista Bermudalle. Laiva on lastattu faneilla.

Facebookiin on nyt ladattu hurja määrä tuoreita kuvia risteilyltä, joka on toteutettu täysin NKOTB-teemalla. Laivassa on bändin keikkojen ja oheistuotteiden lisäksi muun muassa omia juomia ja ruoka-annoksia. New Kids On the Block -yhtyeeseen kuuluvat Donnie Wahlbergin ohella Jordan Knight, Jonathan Knight, Joe McIntyre ja Danny Wood.

Poikabändeihin kohdistuvan fanihysterian ympäri maailmaa käynnistänyt NKOTB singahti Suomen musiikkimaailman taivaalle Step by Step -albumillaan vuonna 1990. New Kids On The Blockin jälkeen syntyi monta legendaarista poikabändiä, kuten Take That, East 17, Backstreet Boys, NSync, Westlife ja Boyzone. One Direction edustaa uuden sukupolven aaltoa.

Uusimmat