Rihannan suhdesoppa syvenee – Drake syyttää erosta Chris Brownia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eturivin artistit Rihanna ja Drake aloittivat liehittelynsä jo vuonna 2009, mutta uutisoimme hiljattain, että tunteet ovat sammuneet jälleen. Drake syyttää suhteen kariutumisesta Rihannan ex-miestä ja vastikään vankilasta vapautunutta Chris Brownia. Kuinkas muutenkaan.

Vasta muutama kuukausi sitten poppari Rihanna ja räppäri Drake näyttivät nauttivan toistensa läsnäolosta. Lähipiiri kuvaili heidän välejään rakastuneiksi ja suhdetta pidettiin vakavana. Aiemmin kerrottiin, että Ri Ri vihelsi suhteen katkolle tajuttuaan, että Drake rakastaa häntä aivan liikaa. Nyt Drakella on oma mielipiteensä asiaan.

Drake on varma, että Rihannan itsetunto on kärsinyt liikaa vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli naisen julmasti. Drake on varma, että Rihanna työntää häntä pois luotaan vain siksi, että hän ei osaa enää luottaa miehiin tai uskoa rakkauteen. Mies myöntää olevansa raivoissaan eroamisesta, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.