Vihaatko aamuherätyksiä? Tämä koira on hengenheimolaisesi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäloma tarkoittaa monille pitkään nukkumista. Silti useat meistä joutuvat kesäaikaankin heräämään joka aamu ennen kukonlaulua ja suunnistamaan työpaikoilleen ahkeroimaan. Emme ole yksin, sillä eräs koiranpentu ei voi sietää aikaisia aamuherätyksiä.

YouTube
YouTube

Ray Prevo omistaa miehensä kanssa leipomon Birminghamissa. Leipomoalan yrittäjänä toimiminen tarkoittaa myös hyvin aikaisia aamuherätyksiä, jotta asiakkaat saavat aamusämpylänsä tuoreena ja lämpöisenä. Perheen koira ei kuitenkaan pidä kello 03:30 herätyksistä ja tämä näkyy myös taannoin verkkoon ladatulla videolla.

Koiranpentu suorastaan kiukuttelee omistajilleen, kun he pyytävät hauvaa heräämään ja nousemaan. Lemmikkieläimet ovat siitä onnellisessa asemassa, että pakollisten aamulenkkien ja -ruokien jälkeen voi jatkaa torkkumista vaikka pitkälle iltapäivään.