Voiko olueen rakastua? Tämä mies ei ole ainakaan kaukana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin osa lauluista kertoo rakkaudesta tai sen puuttumisesta. Ihmissuhteet ovat ikihittien perinteisimpiä aiheita, ja vaikka laulun sanoitus saattaisi olla pintaraapaisuksi jäävä rallattelu, kertoo se yleensä naisen ja miehen välisistä tunteista. Nyt on tehty hieman valtavirrasta poikkeava rakkauslaulu.

Videolla nähdään, kuinka Jesse Stewart -niminen mies on tarttunut pihalla olevalla penkillä istuessaan mandoliiniin. Mies näppäilee kielisoitintaan samalla, kun antaa suunsa iskeä monivivahteista tarinaa. Mies laulaa rakkaussuhteestaan ja siitä, kuinka hänen ihailemansa mielitietty maistuu ja tuoksuu hyvältä. Rakkauden kohteena on olut.

Hän esittää videolla oman vauhdikkaan versionsa Donnie Dumphyn kappaleesta Cry Tunes. Cover-versio on monen mielestä jopa alkuperäistä parempi ja napakampi. Laulu voisi olla suoraan Flogging Mollyn tai Dropkick Murphysin soittolistoilta. Jos video olisi kuvattu vaakatasossa, saisi se täyden kympin sisällöstään.