Ääliö yritti olla oman elämänsä Chuck Norris – Siperia opetti välittömästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Varttuneempi väki yleensä päivittelee nykyajan nuorisoa. Todellisuudessa huonosti käyttäytyviä ihmisiä löytyy ihan jokaisesta ikäluokasta. Ei ole harvinaista, että vanhempi rouva etuilee jonoissa kyynärpäitään käyttäen tai keski-ikäinen mies törttöilee liikenteessä vaaraa aiheuttaen.

YouTube
YouTube

Nuoriso saa ehkäpä eniten aineellista vahinkoa aikaiseksi. Joidenkin ihmisten pakkomielteenä on rikkoa asioita. He menevät yleisille paikoille tuhoamaan esineitä, jotka ovat siellä kaikkien viihtyvyyden vuoksi. Esimerkkeinä lasten leikkipuistoja töhrivät neropatit tai katulamppuja pimeäksi potkivat typerykset. Nyt videolle on päässyt yksi sankari.

Nuori mies yrittää esitellä potkutaitojaan kadulla olevan roska-astian kanssa. Oman elämänsä Chuck Norris ei kuitenkaan onnistu yrityksessään, koska roskis kostaa välittömästi potkijalleen pyöräyttämällä astian ympäri nuorta miestä läimäyttäen. Samalla roskat putoavat maahan, mutta kukaan ei oikeasti usko, että potkija korjaisi ne takaisin roskikseen. Kuukauden pässi -palkinto on ojennettu, onnea.