Kiinteistövälittäjän painajainen – tälle pariskunnalle asunto?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä nauttii ilkosillaan elämisestä. Nudistirannat ovat tuttuja paikkoja kaikille alastomuutta ihannoiville, mutta Floridassa sijaitsee kokonainen kaupunkialue, jossa suositaan elämäntapaa ilman vaatteita. Nyt alueen kiinteistövälittäjät ja asukkaat ovat päässeet omaan televisiosarjaan.

YouTube
YouTube

TLC-televisiokanavan uudessa Buying Naked -sarjassa etsitään nudistipareille asuntoja. Uudet ja kokemattomat kiinteistövälittäjät saattavatkin olla hieman hermostuneita tilanteessa, jossa heidän asiakkaansa hierovat kauppoja ilman rihman kiertämää. Kiinteistövälittäjä Jackie Youngblood auttaa keltanokkia myymään asuntoja nudistien paratiisista.

– Ole valmis luomaan silmäkontakti asiakkaan kanssa, äläkä kikattele. Tänne tuleva pari koskettelee toisiaan hyvin mielellään, Jackie varoittaa Alex-nimistä alokasta.

Alex saa asiakkaakseen Amandan ja Paulien, jotka etsivät uutta asuntoa Yhdysvalloista suositulta Pasco Countyn alueelta. Alue tunnetaan etenkin sen myönteisestä asenteesta alastomuutta kohtaan, eikä nakuna koiraansa ulkoiluttava ihminen ole kovinkaan kummallinen näky kaupungissa. Kiinteistövälittäjä järkyttyy, kun alaston Paulie pudottaa vahingossa esitteet lattialle ja kumartuu nostamaan niitä – takapuoli autuaan paljaana.