Isä teki lapsestaan rummun – tältä se kuulostaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme hiljattain videon, jossa pikkuvauva muuttui isänsä käsissä hauskasti soitettavaksi instrumentiksi. Nyt verkkoon on ilmestynyt hieman samankaltainen taltiointi isän ja lapsen luomasta musiikista, jossa ipana hoitaa soitettavan instrumentin virkaa.

YouTube
YouTube

Atticus Avenuen rumpali on julkaissut bändinsä YouTube-sivuilla videon, jolla hän näyttää esimerkkiä rumputaidoistaan. Video eroaa tavanomaisesta rummutuksesta kuitenkin siinä, että miehen poika toimii lyömäsoittimena. Isä saa lapsellaan aikaiseksi mielenkiintoista ääntä, jota voisi hyvin käyttää esimerkiksi jonkun kappaleen introna.

Kaikki lastaan rumpuna pitävän isän toimintoja kauhistelevat kukkahattutädit voivat nyt laskea nyrkkinsä ja rentoutua, sillä videolla näytetään myös se, kuinka poika nauttii soittimena olemisesta. Itseasiassa rumpusoolon aikana kuultu kimeä ääni on lähtöisin lapsen naurusta, ja poika hymyilee taltioinnin lopussa leveästi suoritukselle.