Poptähti suivaantui kännyköihin keikoilla: ”Epäkunnioittavaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki keikkadiggarit tietävät, että yleisön sekaan mahtuu aina niitä, jotka käsi sojollaan napsivat konsertista valokuvia tai videopätkiä koko setin ajan ilman, että keskittyisivät katsomaan esitystä omilla silmillään.

YouTube
YouTube
Miley Cyrusin konsertin kännykkämeri Lontoon O2 Arenalla. Kuva: Stara
Miley Cyrusin konsertin kännykkämeri Lontoon O2 Arenalla. Kuva: Stara

Nämä henkilöt ärsyttävät niitä, jotka tahtoisivat nauttia keikasta ilman yleisön joukossa loistavia puhelimia. Nyt ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Lykke Li on avannut sanallisen arkkunsa kännyköillä tapahtuvaan kuvaamisen liittyen.

Lahjakkaan naisen mielestä fanien puhelimen käyttö on nykyisin hyvin epäkunnioittavaa esiintyvää artistia kohtaan. Hän yrittää ottaa yhteyttä kuuntelijoihinsa kappaleillaan, mutta näkee ainoastaan heidän puhelimensa.

Lykke Li ei ole ainoa muusikko, joka on osoittanut epätyytyväisyytensä fanien suorittamaa kuvaamista kohtaan. Esimerkiksi yhdysvaltalainen indie-rockia soittava Yeah Yeah Yeahs on pyytänyt sekä kirjallisesti että suullisesti fanejaan luopumaan kameroistaan keikan ajaksi.