Jymy-yllätys! Supertähtien 18 vuoden avioliitto karille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma kohisi muutama vuosi sitten Hollywoodin rakkauspari Melanie Griffithin ja Antonio Banderasin mahdollisesta erosta. Tällöin päihdeongelmista kärsineen Melanien epäiltiin joutuneen pettämisen uhriksi, kun espanjalaisnäyttelijä kuvattiin toisen naisen kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt 18 vuotta kestänyt avioliitto on päättynyt. Daily Mail kertoo parin hakeneen äskettäin avioeroa, vaikka he ovat lähteneet eri suuntiin jo muutama kuukausi sitten. Pari on odottanut oikeaa hetkeä uutisen julkistamiselle. He eivät ole olleet onnellisia pitkään aikaan, eikä ero tuo kummankaan elämään mitään uutta. 56-vuotiaalla Melaniella ja 53-vuotiaalla Antoniolla on yksi yhteinen lapsi, 17-vuotias Stella del Carmen Banderas.

Pariskunta lomaili vielä maaliskuussa onnellisen näköisinä Bahamalla, mutta nyt eron syyksi on kerrottu ylitsepääsemättömiä mielipide-eroja. Melanie Griffithillä on myös kaksi vanhempaa lasta aiemmista liitoistaan, joista toinen on Steven Bauerin 28-vuotias poika Alexander Bauer. Don Johnsonin ja Melanie Griffithin tytär Dakota Johnson on 24-vuotias ja saavuttanut vankkaa jalansijaa arvostettuna näyttelijänä.