Työpäivä pahasti pieleen – mies lensi nostoautosta kuin katapultista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aamulla töihin mennessä ei välttämättä vielä tiedä, mitä päivä tuo tullessaan. Vaikka työtä varten olisikin säännöllinen ja rutiininomainen aikataulu, saattavat yllättävät momentit luoda lisäjännitystä päivään. Nyt videolle on kuvattu erään herran epäonninen työpäivä.

YouTube
YouTube

Oikeastaan videota katsoessa ei tiedä, onko kyse pelkästään huonosta tuurista vai onko mies yksinkertaisesti liian typerä aiheuttaakseen itselleen onnettomuuden. Työntekijä ohjaa nostolava-autoa eteenpäin.

Matkalla on kuitenkin pudotus, mutta mies aikoo ylittää sen autolla samaan aikaan, kun hän itse seisoo nostimen korissa. Kuten arvata saattaa, ei miehen suunnitelma mene aivan putkeen. Nostolava-autosta tulee yhtäkkiä katapultti ja työntekijä lentää korista ilmaan. Hän putoaa päistikkaa maahan.