Vaimo heitti miehen oluet pois – soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iltanapanderi, yömyssy tai huurteinen. Osa ihmisistä tarvitsee rentoutuakseen tilkkasen alkoholia, mutta toisinaan harmittomasta naukusta saattaa tulla vakava ongelma. Niin kävi myös Carlos Bueno Mirille, joka soitti poliisit kotiinsa jäätyään ilman iltaoluttaan.

Valitettavasti miehen vaimo oli heittänyt tissuttelijan juomat pois, ja mies oli tuohtunut asiasta niin kovasti, että halusi viranomaiset paikalle selvittämään asiaa. Poliisit sanoivat 49-vuotiaalle miehelle, että he ymmärtävät hänen tuskansa, mutta asia ei ole vakavuusasteeltaan sellainen, että vaatisi viranomaisia paikalle, Hollywood Gossip uutisoi.

Tämä ei kuitenkaan mennyt perille. Mies soitti poliiseille myöhemmin illalla vielä seitsemän kertaa samasta asiasta neljän tunnin aikana. Lopulta poliisit päättivät mennä uudestaan herran huusholliin, mutta nuhtelun sijaan pidättivät miehen ja veivät putkaan. Carlosia odottaa syyte väärän hälytyksen tekemisestä.