Päivän kuvapommi: Vauvaa työnnettiin tykin piippuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikakausilehdissä on julkaistu vuosien saatossa lukioiden ottamia hauskoja kuvia, joissa saattaa olla esimerkiksi jokin odottamaton elementti tai muuten vain runsaasti tilannekomiikkaa.

Nykyisin tällaiset kuvat julkaistaan suoraan nettiin koko maailman pällisteltäväksi. Vaikka kuvat saattavat aluksi näyttää tavalliselta, löytyy niistä pienen tarkastelun tuloksena jotain yllättävää.

Nyt verkossa leviää äidistä ja tyttärestä otettu matkakuva, jossa kaksikko poseeraa takana näkyvän maiseman edessä. Heidän takanaan on myös tykkejä, joista toisen ääressä on ihmisiä. Kun kuvaa katsoo tarkemmin huomaa, että tykin ääressä olevat ihmiset eivät pelkästään seisoskele muinaisen aseen vieressä, vaan he tunkevat parhaillaan pientä lasta tykin piippuun.

Moni veikkaa, että lapsi on pantu piippuun lähinnä valokuvan ottamisen takia, mutta valitettavasti vanhemmat eivät ole tulleet ajatelleeksi, että lapsi saattaa helposti luiskahtaa kenossa olevan piipun sisään. Muinaisia sotavälineitä on tuskin tarkoitettu lasten leikkitelineeksi.