Maailman seksikkäin naisjalkapalloilija bikineissä – kuin supermalli!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen naisfutari Alex Morgan on noussut ammattilaisuransa aikana usein viihdelehtien otsikoihin upean vartalonsa esittelyn merkeissä. Jalkapalloilija poseerasi aiemmin tänä vuonna Sports Illustrated -lehden uimapukukuvissa.

YouTube
YouTube

Nyt Alex Morgan nähdään Making of… -tyylisellä videolla poseeraamaan bikinimallien tärkeimpään lehteen, Sport Illustratediin. Hänet nähdään videolla kuvauksissa rannalla, eikä kaunotar jää lainkaan supermalleille.

23-vuotias amerikkalainen Alexandra Patricia ”Alex” Morgan on urheilutähti, joka teki voittomaalin Lontoon olympialaisten naisten jalkapallon kultaottelussa. Hyökkääjän paikalla pelaava neitokainen pelaa Yhdysvaltojen maajoukkueessa ja Seattle Sounders -joukkueessa. Viime vuonna hänet nimettiin FIFA-maailmancupin nuorimmaksi pelaajaksi. Äskettäin hänet valittiin Vuoden 2012 naisjalkapalloilijaksi. Hän on tehnyt kuluneen vuoden aikana 20 maalia.