Demi Lovato itsevarmana: ”Tiedän, että alienit ovat totta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kertoi alkuvuodesta haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen.

Nykyisin hän luennoi mielenterveysongelmista julkisesti ja omakohtaisia kokemuksia kerraten. Vasta maaliskuussa Demi Lovato kertoi seikkaperäisiä tarinoita hänen teksasilaisessa kodissa asuneesta pienestä tyttökummituksesta. Nyt nainen on jatkanut paranormaaleja tarinoitaan Seth Meyersin keskusteluohjelmassa vieraillessan. Hänen mukaansa ihmiset eivät saa olla liian itsekkäitä ja ajatella, että olisimme maailmankaikkeudessa yksin.

– Tiedän, että on olemassa muutakin elämää alueilla, jonne emme ole vielä päässeet. Esimerkiksi Intian valtameren syvyyksissä voi elää merenneitoja, jotka ovat oikeasti avaruusolioita. Uskon sen olevan mahdollista. Christopher Columbus näki kolme merenneitoa matkallaan kohti Amerikkaa, joten niiden on oltava todellisia.

Naisen mukaan hän on katsonut merenneitoalieneita koskevan dokumentin, ja hän tietää sen perusteella varmasti, että merenneitoja on olemassa. Hän kehottaa ihmisiä katsomaan internetistä kuvia meressä elävistä avaruusolioista. Nämä olennot elävät hänen mukaansa salatuissa merenalaisissa kaupungeissa.

Poppari paljasti taannoin käyttäneensä kokaiinia puolen tunnin välein, ja hän salakuljetti ainetta jopa lentokoneeseen. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.