Röntgenkuvassa yllättävä näky – dildoleikit menivät pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisella TLC-televisiokanavalla on suosittu realityssarja, joka esittelee ihmisille tapahtuneita noloja tilanteita, joissa seksin harrastaminen on vienyt heidät sairaalaan. Eräässä jaksossa kerrotaan tarina miehestä, joka meni sairaalaan vatsakipujen vuoksi.

TLC
TLC

Sairaalassa hänestä otettiin röntgenkuvat, jotka paljastivat hoitajille ja lääkäreille melkoisen yllätyksen. Niissä miehen sisällä suolistossa näkyi nimittäin suurikokoinen dildo, eli hieromasauva. Kalifornian Fresnossa asuva mies kertoo ohjelmassa, että kaiken muun ihmeellisen lisäksi dildo oli kaiken lisäksi edelleen käynnissä. Lääkärin mukaan potilas oli haluton kertomaan miten seksiväline oli päätynyt hänen takapuoleensa. Lopulta vaimo kertoi heidän yrittäneensä kokeilla uusia juttuja dildon kanssa.