Uskomaton kyky! Katusoittaja on maailmanluokan kitaristilahjakkuus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten kaupunkien kaduille on viime viikkoina ilmestynyt jälleen perinteisiä katusoittajia, joiden taso vaihtelee yleensä karmaisevasta keskinkertaiseen. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, ja nyt sellainen tulee maamme rajojen ulkopuolelta.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään puolalaisen Katowicen kaupungissa katusoittajana lisäansioita hankkiva parrakas nuori mies, joka ei ensivaikutelman perusteella vaikuta supertähdeltä. Sellainen hän kuitenkin on ainakin tämän videon perusteella, sillä hänen soittonsa on kertakaikkiaan mykistävää kuultavaa. Kyseessä on puolalainen Mariusz Goli, joka on jo aiemmin noteerattu yhdeksi maailman parhaista katusoittajista. Goli pitää erityisesti improvisoinnista.