Sadusta tuli totta – ketun ja koiran ystävyys ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka Topi ja Tessu -elokuva on hieman surullinen, on elokuvassa nähty ystävyys vailla vertaa. Villieläinten tiedetään ystävystyneen kotieläinten kanssa ennenkin, mutta nyt videolle on kuvattu hyvin vauhdikas parivaljakko nimeltään Sniffer ja Tinni.

YouTube
YouTube

Sniffer ja Tinni ovat tosielämän ystävykset. Ne juoksentelevat kilpaa, leikkivät ja painivat. Kaksikko on päässyt myös oman kuvakirjansa päähenkilöiksi. YouTubessa päästään ihailemaan ketun ja koiran puuhasteluja lastenlaulun videolla.

Ketut ovat suosittuja hahmoja tarinoissa, sillä laji on tätä nykyä maailman levinnein maalla liikkuva petoeläin. Toisin sanoen niitä pääsee näkemään niin maalla kuin kaupungeissa. Ketun voi kesyttää esimerkiksi maaseudun lemmikiksi, mutta niitä ei saa ottaa suoraan luonnosta itselleen. Lemmikkiketut ovat yleistymässä maailmalla omaksi kotieläinlajiksi.