Kodittomia häädetään järkyttävällä tavalla – vaaraksi kenelle tahansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomien ihmisten majoittuminen talojen porttikongeihin ja syvennyksiin on yleinen ongelma myös aivan Lontoon keskustan luksusalueella. Yritykset ja yksityiset ovat yrittäneet häätää kodittomia alueiltaan monin tavoin, mutta nyt on menty liian pitkälle.

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt valokuva Lontoon Southwark Bridge Roadilla sijaitsevan rakennuksen syvennyksestä, johon on asennettu kodittomia varten suuri joukko teräviä piikkejä. Niiden on määrä estää kodittomia makoilemasta. Facebookissa ja Twitterissä piikit on yksiselitteisesti tyrmätty, sillä niitä pidetään vaarallisina kenelle tahansa, joka voisi vahingossa kompastua niihin ja lyödä päänsä piikkeihin. Varsinkin pienet lapset ovat välittömässä vaarassa.