Huippuvaikea operaatio: Koiraihmiset pelastivat koiraperheen autiomaasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään runsaasti videoita, joissa eläinsuojelijat pelastavat hylättyjä ja kuoleman kielissä olevia koiria. Lukemattomat koirat ovat saaneet näin uuden elämän. Nyt vuorossa on moninkertaisesti vaikeampi operaatio, kun pelastettavana oli kokonainen koiraperhe.

YouTube
YouTube

Hylättyjen koirien pelastamiseen keskittynyt Eldad sai tietää, että Mojaven autiomaassa oli joukko pahasti kaltoinkohdeltuja ja erittäin huonokuntoisia koiria. Kyseessä oli koiraperhe, jota ei ollut mahdollista saada kiinni kerralla. Ilman hoitoa koirat olivat kuitenkin kuolemassa hetkellä millä hyvänsä.

Ryhmä päätti kuitenkin tehdä kaikkensa koirien hyväksi, ja lopulta kolmen päivän ja 1.600 ajetun kilometrin jälkeen koiraperheen kaikki jäsenet saatiin kiinni. Tapahtumat kuvattiin videolle, joka sisältää suuria tunteita. Lopussa kaikki vaivannäkö palkittiin, kun koirat saatettiin terveinä yhteen ja ne olivat onnellisempia kuin koskaan aiemmin.

YouTube
YouTube