Koripallotähti loukkaantui – valokuvailmiö syntyi välittömästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin valokuvailmiöt syntyvät usein hyvinkin pienistä asioista, joita tuhannet muut lähtevät matkimaan. Nyt sellainen on syntynyt, kun koripallotähti LeBron James sai krampin jalkaansa kesken ottelun ja hänet kannettiin miesvoimin vaihtopenkille.

Välittömästi kramppaamisen jälkeen Instagramissa ja Twitterissä ryhdyttiin julkaisemaan valokuvia, joissa kaksi ihmistä kantaa keskellään yhtä. Ilmiölle annettiin samalla jo nimikin, sillä kyseessä on LeBroning.

LeBron Jamesia kutsutaan useilla lempinimillä kuten The Chosen One, The L-Train, The King ja King James. 113 kiloa painava lahjakas koristähti nousi tunnetuksi korismaailmassa jo lukioikäisenä. 18-vuotiaana LeBron kiinnitettiin NBA-seura Cleveland Cavaliersin riveihin. Hänellä on useita mainossopimuksia muun muuassa Niken, Spriten ja Upper Deckin kanssa.