14-vuotias kantoi vammaista veljeään 64 kilometriä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

CP-vammaisilla ihmisillä on aivovaurio, joka näkyy vaikeuksina liikkumisessa ja lihasten koordinoinnissa. Amerikkalaisen Hunter Gandeen seitsemänvuotiaalla veljellä on CP-vamma, ja hän halusi lisätä ihmisten ymmärrystä CP-vamman laadusta.

YouTube
YouTube

Siksi veli suoritti huikean tempauksen hyväntekeväisyyden nimissä. 14-vuotias Hunter kantoi CP-vammaista Bradenia selässään 64 kilometriä hyväntekeväisyyskävelyn muodossa. Michiganilaisnuori käveli Temperancesta Michiganin yliopistolle Ann Arboriin, AP uutisoi. Nuorukaisen tempaus on herättänyt huomiota ja saanut ihmiset tekemään laharahjoituksia.

Monien lahjoittajien joukossa on myös muun muassa Megadeth-yhtye. Kaikki lahjoitukset ohjataan Michiganin yliopiston CP-vammaisuuteen keskittyvälle tutkimusohjelmalle. Hunter on kertonut halunneensa kävelyn myötä näyttää ihmisille CP-vammaisuuden todelliset kasvot.