Avioparilla huikea häämatka: 675 päivää ja 33 maata – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tyyppillinen häämatka kestää yleensä viikon tai kaksi. Amerikkalaiset Anne ja Mike Howard halusivat kuitenkin viettää häämatkallaan tavallista pidemmän ajan. Niinpä he ottivat lopputilin työpaikoistaan ja lähtivät huikealle seikkailulle maailman ympäri.

Upea häämatka kesti lopulta 675 päivää. Matkan aikana pariskunta kävi 33 maassa. Daily Mail kertoo, että Howardit eivät halunneet odottaa eläkepäiviinsä asti maailmalle lähtemistä.

Reissun budjetti oli henkilöä kohti noin 40 dollaria per päivä. Kaksikko otti matkansa aikana 226.152 valokuvaa ja he jakoivat kertomuksiaan omilla HoneyTrek.com-verkkosivuillaan. Etelä-Amerikasta liikkeelle lähtenyt häämatka jatkui Afrikan ja Aasian kautta Eurooppaan. Howardien mukaan esimerkiksi mystinen Myanmar ja Norjan revontulet olivat erittäin ikimuistoisia kokemuksia.