Justimus suoraan albumilistan ykköseksi – ilman radiosoittoa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nettivideoillaan alunperin tunnetuksi tulleen Justimuksen debyyttialbumi on noussut ensimmäisellä listaviikollaan suoraan albumilistan ykköseksi. Sketsi- ja huumorimusiikkiryhmä Justimus julkaisi Wunderboy debyyttialbuminsa 30. toukokuuta.

Maaliskuussa julkaistun amis-kulttuuria parodioivan Wunderboy singlen musiikkivideo on yksi tämän vuoden harvoista suomenkielisistä yli miljoonan katselukerran rajan ylittäneistä musiikkivideoista YouTubessa. Wunderboy sinkku nousi suoraan iTunesin ykköseksi ja Suomen virallisen latauslistan sijalle kuusi. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssä jo yli puoli miljoonaa kertaa.

Wunderboy albumi sisältää 17 kappaletta jotka edustavat monipuolisesti pop-musiikin eri tyylisuuntia rapista hempeisiin balladeihin. Poikkeuksellisen Justimuksen listamenestyksestä tekee se, ettei yksikään albumin singlekappaleista ole noussut suurten radiokanavien soittolistoille valtaisasta nettimenestyksestä huolimatta.