Kimiltä vaatimaton synttärilahja Kanyelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin tiedetään hemmottelevan vaimoaan ja tyttärensä äitiä Kim Kardashiania näyttävillä lahjoilla. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi huippukalliit ökyautot, ruusuilla koristellut seinät, merkkilaukut ja muotokuvamaalaukset. Nyt oli Kimin vuoro ostaa miehelleen 37-vuotissyntymäpäivälahja.

Sen sijaan, että tuore Westin rouva tyytyisi tuhlaaman rahojaan materiaan, on hän ojentanut miehelleen julkisen rakkaudentunnustuksen syntymäpäivälahjaksi. Nainen julkaisi Instagramissa kuvan suutelevasta voimaparista. Lisäksi Kim hemmotti miestään Yeezus-teemaisella kakulla, joka on varmasti herkullista tylsähköstä ja vaatimattomasta ulkonäöstä huolimatta.

Kim oli lentänyt syntymäpäivien kunniaksi miehensä luokse Teksasin Austiniin, jossa Kanye esiintyi näyttävästi keikkayleisölleen. Kimin lahjoja voidaan pitää vaatimattomina, sillä Kanye Westin kaltainen macho-mies rakastaa nopeita liikkeitä ja näyttäviä eleitä. Hän osti keväällä vaimolleen Kim Kardashianille häälahjaksi kymmenen Burger King -hampurilaisravintolaa Euroopasta. Ravintolat sijaitsevat Britanniassa, Ranskassa ja Italiassa.