Onko tämä tosiaan Lady Gaga?! Hurja muodonmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga tunnetaan huomiota herättävästä tyylistään, josta saatiin taannoin esimerkki, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi maalia tähden päälle keikalla. Äskettäin poppari nähtiin myös G.U.Y.-musiikkivideolla vähissä pukeissa, mutta nyt vuorossa on ollut muodonmuutos.

Lady Gaga kuvattiin eilen New Yorkissa kiirehtimässä toimistorakennukseen melko näyttävässä asussa. Kasarivaikutteinen asu oli jotain aivan muuta kuin mihin poptähti on normaalisti pukeutunut.

Lady Gaga vilauttelee vartaloaan mustissa ja punaisissa bodyissa, sekä kultaisissa ja hopeisissa asuissa. Hänen musiikkivideollaan nähdään haudoistaan nousevat Gandhi, Jeesus ja Michael Jackson. Antiikin Kreikka -teemainen video kuvattiin Hearstin linnassa San Simeonissa, Kaliforniassa.