Opettaja lähetti tyttöoppilaalle sopimattomia viestejä – isä löi pesäpallomailalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonosti käyttäytyvät opettajat nousevat aina otsikoihin touhuistaan kiinni jäätyään. He toimivat sekä varoittavina esimerkkeinä huonoista kasvatusalan ammattilaisista että puistattavina uutisina maailman kansalaisille. Ällöttäväksi opettajien toimet muuttuvat silloin, kun he sekaantuvat alaikäisiin oppilaisiinsa.

Nyt eräs Marylandissa työskentelevä 42-vuotias miesopettaja on saanut tuta vihaisen isän kädestä. Opettaja oli lähetellyt miehen 15-vuotiaalle tyttärelle sopimattomia tekstiviestejä. Viestit olivat niin julkeita, ettei tytön äiti pitänyt niiden julkaisemista hyvänä ajatuksena, News Net 5 -uutiskanava raportoi. Opettajaa vastaan ei nostettu kuitenkaan syytteitä, ja hän halusikin selvittää asian kasvotusten tytön vanhempien kanssa.

Opettaja meni perheen kotiovelle puhuakseen oppilaansa isälle. CBS:n mukaan isä oli käskenyt kasvatusalan ammattilaista lähtemään pois. Kun opettaja ei noudattanut miehen kehoitusta, löi isä opettajaa pesäpallomailalla. Paikalle soitettiin poliisit, mutta opettaja ei myöskään nostanut syytettä vähäisten vammojen takia.