Rita unohti pukeutua? Bileasu paljastava kuin yöasu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rita Ora kertoi äskettäin America’s Power 105.1 FM -radiokanavan haastattelussa olevansa mieltynyt rajuihin seksipuuhiin. Fifty Shades of Grey -elokuvan bondage-leikit eivät siksi pelota pätkääkään Ritaa, joka tuntee niihin vetoa.

Splash
Splash

Parhaillaan Rita on kohuotsikoissa, kun hänen huhutaan vaihtaneen DJ-tähti Calvin Harrisin laulaja Justin Bieberiin. Eilen illalla Justin ei tosin ollut mukana, kun Rita kuvattiin Hollywoodin maineikkaassa Chateau Marmontissa melko niukassa bileasussa.

Brittiläinen 23-vuotias poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.

Splash
Splash