Kannabiskahvi markkinoille Yhdysvalloissa: ”Laillista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kannabiksen laillistaminen on parhaillaan kovassa myötätuulessa ympäri maailmaa, ja Suomessakin asia tulee vääjäämättä eteen ennemmin tai myöhemmin. Yhdysvalloissa Washingtonin ja Coloradon osavaltiot laillistivat kannabiksen viihdekäytön vuodenvaihteessa erittäin hyvällä menestyksellä.

Splash
Splash

Osavaltioissa rikostilastot ovat kannabiksen laillistamisen jälkeen siistiytyneet merkittävästi myös esimerkiksi henkirikosten osalta. Lisäksi osavaltiot saavat kannabiksesta satojen miljoonien dollarien verotulot, jotka ylittyvät merkittävästi alunperin odotetuista. Jokainen dollari on lisäksi pois rikollisjärjestöjen taskuista.

Nyt Washingtonin osavaltiossa on lanseerattu ensimmäinen kannabiskahvi. Legal-niminen kahvijuoma on Adam Stitesin kehittämä tuote, jonka kerrotaan sisältävän 20 milligrammaa vaikuttavaa THC-ainetta. Kahvijuoma on tullut myyntiin useina eri makuina, ja sen sisältämä kannabis on paikallisesti kasvatettua.

Splash
Splash