Olohuoneesta kuului outoja ääniä – naista kohtasi tyrmistyttävä näky

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Petolintuihin lukeutuvat kotkat ovat osa Suomenkin luontoa. Isot linnut ovat rakenteeltaan näyttäviä ja kotkaa on vuosisatojen varrella käytetty symbolina useissa eri kulttuureissa. Nyt eräs nainen on säikähtänyt pahemman kerran kotkan takia.

BBC
BBC

Storm-niminen kotka nimittäin lensi suoraan brittiläisen Wendy Morrellin olohuoneeseen. Poolessa asuva nainen oli juuri katselemassa tennistä televisiosta, kun suuri lintu lenti huoneeseen avoimen oven kautta, BBC uutisoi. Kyseessä oli koulutuksessa oleva kotka.

Lintua koulutetaan parhaillaan lokkien säikäyttelemiseen läheisessä lintujen koulutuskeskuksessa. Kotkan kerrotaan lentäneen omille teilleen säikähdettyään ohi ajavaa rekkaa. Eläin haettiin pois naisen olohuoneesta eikä se saanut välikohtauksessa minkäänlaisia vammoja.