Nicolas Cage vieraili Gunnareiden takahuoneessa – mikä paitavalinta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Nicholas Cage on saavuttanut nettijulkisuutta viime vuosien aikana, sillä miehestä on leivottu eräänlainen meemien ja vitsien kohde. Hänen kasvonsa on tavallaan brändätty uudenlaiseksi tuotteeksi, jossa Nicholas Cage on muutakin kuin tunnettu Oscar-voittaja.

Instagram
Instagram

Nicholas Cage ei ole loukkaantunut hänen saavuttamastaan statuksesta. Päin vastoin – mies päätti osallistua äskettäin Guns N’ Rosesin Las Vegasin konserttiin, ja monien yllätykseksi näyttelijä kutsuttiin jopa lavalle legendaarisen yhtyeen kanssa. Kaikista huvittavinta asiassa oli se, että erikoisiin vaatteisiin pukeutuneella näyttelijämiehellä oli yllään omalla kuvalla varustettu t-paita. Kuvat julkaistiin Guns N’ Rosesin Instagram-profiilissa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Cage viettää aikaansa rokkareiden takahuoneessa. Viime syksynä hän joutui poistumaan Mötley Crüen seurasta jouduttuaan sanaharkkaan yhtyeen rumpali Tommy Leen kanssa. Nicholas Cageen on liittynyt useita nettihuhuja, kuten se, että hän olisi todellisuudessa vampyyri. Vuonna 2012 alkanut huhu kiistettiin myöhemmin David Lettermanin keskusteluohjelmassa, kun näyttelijä vakuutti, ettei hän juo verta.