Painajaismainen onnettomuus videolle – hissi sinkosi miehen 80 km/h vauhdilla kattoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kärsivät hissipelosta, vaikka kyseessä ei olekaan niin sanottu oikea fobia. Tällaisten ihmisten kannattaa joka tapauksessa jättää oheinen video katsomatta. Siinä nimittäin nähdään poikkeuksellinen hissionnettomuus, jossa teknikka petti pahemman kerran.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään miten henkilö astuu hissiin, joka lähtee liikkeelle jo ovien ollessa auki. Ne menevät hetkeksi kiinni, kunnes avautuvat hissin kiitäessä hallitsemattomasti kohti pilvenpiirtäjän kattoa 80 kilometrin tuntinopeudella – ja ovet siis auki. Video päättyy, kun hissi iskeytyi talon kattorakenteisiin täydellä nopeudella. Matkustaja José Vergara Acevedo sai vammoja päähän ja jalkoihin, mutta selvisi hengissä.