Suomalainen EDM-tyttöbändi paljasti miesihanteensa: ”Hurahdan pahoihin poikiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen EDM-musiikin markkinoille saapui taannoin uusi tulokas, kun tyttökolmikko United Girls Helsinki julkaisi esikoissinglensä. Sittemmin yhtye on julkaissut jo toisen singlensä. Kolmikko paljasti Staran haastattelussa millaiset miehet heitä kiinnostavat.

Robinia avomesti ylistäneet neitokaiset paljastivat samalla kelpuuttaisivatko he salskean myös popparin treffiseuraksi. Parikymppiset laulajattaret miettivät, mahtaisiko Turun komistus olla heille liian nuori. Lisäksi, tällä erää kaikilla riittää treffiseuraa omasta takaa. Kikattajat saavat paljastaa oman miesmakunsa Staran tentissä.

– Mä tykkään kilteistä miehistä. En siedä ylimielistä asennetta. Unelmatreffit olisi jotain yllätyksellistä, vaikka Sea Lifeen tai jotain. Sellainen dinner and movie on vähän boringia, kertoo Elina. Sitten ääneen pääsee Emma.

– Mä helposti hurahdan sellaisiin pahoihin poikiin, joihin ei pitäisi, mut pääseen nopeasti siitä tilanteesta pois. Olen alkanut huomata sen, että koska juttu tekee hallaa. Kiltteys tekee ihmeitä ja se, että tyyppi kestää sua hyvässä ja pahassa. Ei kumminkaan mitään lepsuilua…

– Mulla on varmaan sellainen seikkailullinen, voimakastahtoinen ja sosiaalisesti lahjakas. Bileissä kaikki seremoniamestarit on ihania miehiä. Haluan olla miehen kanssa prinsessa. Parhaat treffit on olleet joskus, kun mentiin bolderoimaan eli kiipeilemään ilman valjaita. Mies osasi lajin, mä taas olin ensimmäistä kertaa ja aivan totaalisesti neito pulassa. Se oli ihanaa! Paljastaa Siiri.