Espanjalaispoliisit iskivät Gumball 3000 -kilpailuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva autokilpailu Gumball 3000 kulkee tänä vuonna Yhdysvaltojen Miamista Espanjan Ibizalle. Retkikunta on selvinnyt jo Espanjan mantereelle saakka pääosin kunnialla, kunnes Espanjan poliisit päättivät tänään iskeä miljonäärien luksusautojen saattueeseen rahankiilto silmissään.

Staran paikan päältä saamien tietojen mukaan Barcelonan jälkeisillä tieosuuksilla poliisi oli virittänyt suuren määrän eri pysäytyspisteitä, joissa kuljettajia muun muassa sakotettiin milloin mistäkin syystä ja heille tehtiin myös huumetestejä.

Kilpailussa mukana olevat autokunnat ovat vahvistaneet, että sakkoja on jaettu lähes mitättömistä syistä. Lisäksi poliisit ovat yrittäneet takavarikoida heitä kuvanneiden osallistujien matkapuhelimia. Tiedossa ei ole onko kyse aidosta sakottamisesta, vai menevätkö sakkorahat espanjalaispoliisien omiin taskuihin.