Joogamestarin tyylinäyte mykistää – pystyisitkö samaan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joogasta on olemassa monia eri suuntautumisia, mutta kaikille niille yhteistä on keskittymisen ja meditaation harjoittaminen. Jooga on todella suosittu harrastus ympäri maailmaa. Kino MacGregor on noussut kuuluisuuteen notkeutensa ansiosta.

YouTube
YouTube

Kino MacGregor harjoittaa tittibhasana-joogaa taipuen uskomattomiin asentoihin. Hänellä on Instagramissa 300.000 seuraajaa, eikä suotta. Tämä nainen pystyy liikuttamaan ja vääntelemään vartaloaan todella näyttäviin asentoihin.

Jooga on liikuntamuoto, jonka avulla moni Hollywoodin tähti on säilyttänyt hehkeän ulkonäkönsä ja timmin vartalonsa myös vanhemmalla iällä. Vaikka jooga ei kohota merkittävästi harjoittajansa aerobista suorituskykyä, on sillä todistettavasti ollut vaikutusta ihmisten mielialan ja keskittymisen parantamiseen sekä stressinsietokyvyn kontrolloimiseen.