Söpöyden yliannostus! Kissanpennut imevät maitoa tuttipullosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissaeläimet ovat eittämättä internetin valtioita, mitä tulee suloisimpiin videoihin ja niiden määrään. Kaikista söpöimpiä otuksia ovat pikkuiset kissanpennut, joiden touhuilua voisi katsella tunnista toiseen. Onneksi netti tarjoaa kissanpentutaltiointeja tuhatmäärin.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa on noussut yllättäen uudelleen hitiksi pari vuotta sitten kuvattu video, jolla nähdään kolme äärimmäisen hellyttävää kissanpentua. Pikkuiset maukujat ovat saaneet eteensä tuttipullot ruokahetkeä varten. Maiskutus onkin melkoinen, kun kissanpennut imevät herkkujuomaa napoihinsa. Moni videon kommentoija on sanonut, että nämä kolme kattia ovat maailman suloisin asia.

Nämäkin kissat ovat tätä nykyä täysikasvuiseksi kasvaneita yksilöitä. Kissat vaihtavat maidon nopeasti liharuokiin, ja omistajien tehtävän on antaa lemmikilleen monipuolista ravintoa. Kissanomistajien kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota kuivamuonan lihapitoisuuteen, jotta ei syötä kissoille pelkästään jauhoisia raksuja.