Lauran bikinipeppu varasti show’n – rantalentistä vedessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italiasta on viime vuosina tullut jonkin verran naiskauneutta, joka on kyennyt ylittämään myös kansainvälisen uutiskynnyksen. Eräs heistä on näyttävä Laura Barriales, joka on nyt osunut myös paparazzien tähtäimiin.

Nyt Laura Barriales on kuvattu nauttimassa merivedestä niukoissa bikineissä. Neitokainen vietti aurinkoista kesäpäivää Italian Castiglione Della Pescaiassa poikaystävänsä kanssa.

31-vuotias Laura Barriales on italialainen mallikaunotar, joka on tehnyt monien muiden mallien tavoin uraa myös laulajana ja televisiotähtenä. Hän tuli saapasmaassa alunperin tunnetuksi vuonna 2006 ollessaan tanssijana musiikkipitoisessa televisio-ohjelmassa. Sittemmin Laura on ollut mukana parissakymmenessä ohjelmassa ja noussut suosituksi televisiotähdeksi.