Balettitanssijat esittelivät vaikeimmat liikkeensä – katso huikea video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Baletti luketuu erittäin vaativien tanssimuotojen joukkoon hurjaa lihasvoimaa vaativien hyppyjen ja tarkkaa tekniikkaa vaativien liikkeiden myötä. Nyt maailmalla ihastuttaa huikea balettivideo.

YouTube
YouTube

Tallenne on erityisen mykistyttävä tavallisen tallaajan näkökulmasta. Videolla Washingtonin baletin tanssijat esittelevät liikeet, jotka ovat heille kaikkein vaikeimpia. Tanssijat esittelevät sellaisia balettiliikkeitä, joiden suorittamisesta lajia osaamattomat voivat vain uneksia.

Washington Postin tuottamalla pätkällä nähdään muun muassa erilaisia upeita hyppyjä. Tanssijat myös kertovat, miksi juuri kyseinen liike on heille erityisen vaikea. Eri temput vaativat luonnollisesti voimaa eri lihasryhmistä.