Kannabiksella kyllästetty liukuvoide myyntiin: ”Orgasmit kestävät pidempään”

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hamppua on käytetty lääkintä- ja hyötytarkoituksessa muinaisista ajoista saakka. Hampusta saatavia ainesosia voi käyttää monipuolisesti erilaisiin tarkoituksiin, ja nyt kannabisöljyä on käytetty liukuvoiteen ainesosassa. Voiteen kuvaillaan tuottavan sänkytouhuihin lisää intensiivistä aistikkuutta.

liukuvoide11062014

Foria-niminen liukuvoide on luonnonmukaisesti valmistettu ja sitä voi käyttää molempien sukupuolten seksileikeissä. Tuote on kuitenkin suunniteltu erityisesti naiselle parantamaan emättimen tuntemuksia sekä korostamaan häpyhuulien ja klitoriksen nautintoa. Kannabiksen on kerrottu tuottavan parempaa verenkiertoa ja rentoutumista, jonka johdosta orgasmit ovat pitkäaikaisempia, voimakkaampia ja moniulotteisempia.

Kannabisvoiteen tarkoituksena ei ole saattaa käyttäjäänsä pilveen, vaan antaa lisäpontta seksielämään. Forian käyttökokemuksiin vaikuttaa oma THC-aineita kohtaan oleva toleranssi ja marihuanan säännöllisen polttelun määrä. Tuotetta voivat hankkia ainoastaan yli 18-vuotiaat kalifornialaiset, joilla on aito todistus lääketieteellisen kannabiksen käyttöoikeudesta, Huffington Post raportoi.