Kaverukset vetivät hitit aksenteilla – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Musiikkimaailmassa on viime aikoina nähty lukuisia nousevia naispuolisia hiphop-artisteja. Eräs puhutuimmista uusista naisräppäreistä on australialainen Iggy Azalea. Rohkeissa asuissa usein nähtävän Iggyn uusin hitti on Fancy-kappale.

YouTube
YouTube

Nyt kyseisestä kappaleesta on tehty hulvaton cover-versio. YouTubessa julkaistun version takana on DannyPadillaMusic-käyttäjä. Hauskan cover-version idea on imitaatiohaaste.

Kaksi kaverusta haastavat toisensa imitoimaan erilaisia aksentteja ja kansalaisuuksia samalla, kun he laulavat Azalean hittibiisiä. Toinen näyttää toiselle aina paperin avulla, millä aksentilla tämän tulee kulloinkin laulaa. Lopputulos on hulvaton sekamelska mitä erikoisempia aksentteja ja imitaatioita.