Kimalaisesta sankari! Pelasti kaverinsa hämähäkinverkosta – uskotko silmiäsi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen mielestä karvaiset ja pörröiset kimalaiset ovat söpöjä mesipistiäisiä, jotka keräävät yhdyskuntaansa ahkerasti ravintoa kukista ja kasveista. Nyt verkossa on julkaistu video pinteeseen joutuneesta karvakaverista, joka oli vähällä joutua hämähäkin ateriaksi.

YouTube
YouTube

Kimalainen oli epäonnisesti lentänyt ikkunan vieressä olleeseen hämähäkin verkkoon. Kun kahdeksanjalkainen hämähäkkin meni tarkastamaan saalistaan, pyöri kimalainen paniikissa sotkeutuen yhä enemmän seittiin. Sitten tapahtui jotain uskomatonta.

Paikalle saapui toinen kimalainen, joka pelastavan enkelin elkein veti hämähäkin verkkoa siten, että seittimestari joutui kauemmas saaliistaan. Kaiken lisäksi sankarikimalainen pisti hämähäkkiä takapuolessaan olevalla piikillä. Kimalaiset eivät menetä piikkiään pistämisen jälkeen. Video todistaa, että yhteistyössä on voimaa.