Kaltoinkohdeltu lehmä pelastettiin – luulee nyt olevansa koira

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin kissojen kasvattamasta Tally-koirasta. Koira käyttäytyi varsin kissamaisesti, sillä se ilmeisesti luuli itsekin olevansa koiran sijaan mirri. Tally ei kuitenkaan ole ainoa identiteettikriisistä kärsivä eläin.

Milkshake on yli viisisataakiloinen lehmä, joka asustaa Kaliforniassa sijaitsevalla Grace Foundation -farmilla. Lehmä pelastettiin aikaisemmalta omistajalta, joka laimilöi eläimiään ja piti Milkshakea lukittuna ahtaassa, eristetyssä karsinassa. Eläinrukka ei päässyt harrastamaan normaaleja lehmien toimia, kuten laiduntamista.

Rankasta menneisyydestään johtuen Milkshake ei koskaan ole oppinut tavanomaisen lehmän tavoille. Sen sijaan eläimen käytös muistuttaa jokseenkin koiraa. Se on erittäin kiintynyt karjatilalla työskentelevään Beth DiCaprioon, josta tuli Milkshaken ensimmäinen huolenpitäjä ja ystävä. Lehmä seuraa Bethiä joka paikkaan, ja on välillä jopa mustasukkainen suosikki-ihmistään kohtaan.

Kahdeksanvuotias Milkshake ei myöskään ole kiinnostunut viettämään päiviään aitojen takana, vaan liikuskelee vapaasti farmilla koirien tapaan. Lehmä kapinoi jatkuvasti maatilan omistajaa, Lisa Dowlingia vastaan, ja on jopa syyllistynyt hänen kotinsa vandalisointiin. Omapäisyydestään huolimatta Milkshake on rakastettu osa Grace Foundation -maatilaa.

– Milkshake ei vieläkään ole vakuuttunut olevansa lehmä, eikä ole ikinä perustanut laiduntamisen päälle. Uskon eläimen ajattelevan, että oman ruoan löytmäminen on turhaa kun voi vain odottaa meidän tuovan ruokaa sen kuppiin kuten koirille, Beth DiCaprio kuvailee Caters-uutistoimistolle.