Tätä et uskonut näkeväsi – miehen hervoton tankotanssi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tankotanssi on kasvattanut viime vuosina nopeasti suosiotaan kuntolajina sekä Suomessa että ulkomailla. Ihmiset nuorista jopa seniorikansalaisiin ovat hurahtanut tankotanssin pauloihin. Nyt eräs mies on vienyt tankotanssin todella erikoiselle tasolle.

YouTube
YouTube

Vähäpukeisena tangolla tanssiva mies ei nimittäin ole tyytynyt niin sanottuun perinteiseen tankotanssiin. Tämän sijaan notkea Paul Groslouis päätti yhdistää tankotanssin ja musiikin soittamisen. Groslouis soittaa tankotanssinsa aikana klarinettia.

Lopputulos on varmasti täysin ainutlaatuinen. Jotenkin ihmeen kaupalla mies onnistuu soittamaan soitinta ja tankotanssimaan samaan aikaan ilman että hän rämähtää päälleen. Erikoista kokeilua on käyty tähän mennessä ihailemassa YouTubessa jo lähes 800.000 kertaa.