Tässä se viimein on! Nuija ja tosinuija -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jim Carreyn ja Jeff Danielsin tähdittämässä Nuija ja tosinuija -komediassa seurattiin kahden vähä-älyisen kaveruksen elämää. Ääliökomedioiden ystäviä hemmotellaan jälleen, sillä jo 20 vuotta sitten julkaistu elokuva saa tänä vuonna jatkoa.

YouTube
YouTube

Nyt Dumb and Dumber To -nimisen jatko-osan traileri on viimein julkaistu. Peter ja Bobby Farrellyn ohjaama elokuva tulee jatkamaan trailerin perusteella ensimmäisen osan linjoilla. Tällä kertaa idioottikaksikko lähtee uudelle seikkailulle etsiäkseen Jeff Danielsin esittämän Harryn kadonnutta tytärtä.

Uuden Nuija ja tosinuija -elokuvan tuottaa Universal-studio. Fanien onneksi päätähti Jim Carrey tullaan näkemään elokuvassa Jeff Danielsin rinnalla. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 14. marraskuuta 2014.