Uutuustuote lisää orgasmien määrää merkittävästi

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihon kihelmöintiä, säkenöiviä vartalonväristyksiä ja hullua hekumaa. Seksi voi parhaimmillaan saattaa kumppanukset nautinnolliseen kiiman kyllästämään virtaukseen, jossa ei ole estoja tai patoja. Lopulta tunnelma räjähtää rakettilennon lailla tähtisumun aiheuttamaan orgasmiin.

Valitettavasti kaikki naiset eivät pysty saavuttamaan näin laajaa tunteiden kirjoa tai mielihyvän multihuipentumaa. Osa naisista kärsii häiriöstä, jossa heidän kehonsa ei pysty saavuttamaan orgasmia. Syynä saattavat olla päihteiden lisäksi erilaiset sairaudet tai psyykkiset häiriöt. Nyt markkinoille on tullut Tefina-niminen tuote, joka auttaa orgasmin saavuttamisessa.

Kyseessä on nenään sumutettava geeli, jonka ainesosat auttavat naisia saavuttamaan orgasmeja herkemmin ja ilman lääkkeille tyypillisiä sivuvaikutuksia. Tuotetta testattiin 253 kanadalaisnaisella, ja testitulosten perusteella lääkettä saaneet naiset saavuttivat koejakson aikana keskimäärin 2,3 orgasmia. Lumelääkettä syöneet naiset laukesivat 1,7 kertaa, Daily Mail uutisoi.