Hengenlähtö lähellä! Hurjapää kiipesi nosturiin – riippui yhdellä kädellä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Korkeanpaikan kammo on yksi yleisimmistä pelkotiloista. Vapaakiipeilyä harrastavan James Kingstonin päätä korkeat paikat eivät kuitenkaan huimaa. Päinvastoin, sillä mies nauttii hurjiin korkeuksiin kiipeämisestä – ilman mitään turvavälineitä.

Hurjapää julkaisee hulluilta vaikuttavilta seikkailuiltaan itse kuvaamiaan videoita. Nyt Kingston on julkaissut uuden videon. Videopätkällä mies kiipeää Lontoon South Bank Towerin nostokurkeen ilman mitään turvavarusteita.

Kingston killuu videolla noin 150 metrin korkeudessa, Metro uutisoi. Kingston onkin erittäin onnekas, ettei hänen otteensa irronnut korkeuksissa roikkuessaan. Miehen kiipeily tapahtuu niin hurjassa korkeudessa, että sen seuraaminen videolta ei välttämättä sovi herkimmille katsojille.