Mies hyppäsi kielletyltä kalliolta – vedessä odotti pahin painajainen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kalliohyppäämisessä on muiden extreme-lajien tavoin omat riskinsä. Kalliolta hypätessään ei esimerkiksi välttämättä hahmota vedessä olevia kiviä ja kalliomuodostelmia. Nyt eräs kalliohyppäjä on kuitenkin kohdannut lajille ei-niin ominaisen vaaran.

YouTube
YouTube

Nuorukainen hyppäsi kalliolta veteen Sydneyn satama-alueella Australiassa. Terry Tufferson kuvasi hyppynsä GoPro-kameralla. Itse hyppy sujui ongelmitta, mutta miehen päädyttyä veteen sattui jotain odottamatonta.

Tuffersonin ystävä huusi tälle välittömästi kalliolta, että vedessä on hai. Kalliohyppääjä joutuikin pian kasvotusten ison valkohain kanssa. Hyytävä kuvamateriaali näyttää, kuinka lähellä hai oikein onkaan ollut. Hurjapää selvisi tilanteesta kuitenkin onneksi vahingoittumattomana.