Muistatko vielö lankapuhelimet? Tätä temppua ei kännykällä tehdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harvassa taloudessa on käytössä lankapuhelinta. Kaikilla perheenjäsenillä on yleensä omat kännykät, eikä toisten numeroita tarvitse enää muistaa ulkoa tai merkitä manuaalisesti puhelinmuistioon. Lankapuhelimilla voi kuitenkin tehdä muutakin kuin soittaa.

YouTube
YouTube

Sen lisäksi, että puhelimen luurin johdon pystyi kiertämään valtaisalle sykkyrälle, pystyi vanhoilla puhelimilla myös soittamaan kappaleita, mikäli käytössä oli modernimpi näppäimillä varustettu yhteydenpitoväline. Puhelimen numeronäppäimistä kuului nimittäin yleensä eri sävelillä soivat piippaukset.

Nyt verkossa leviää video, jolla näppäinpuhelimen omistaja soittaa Flowering Nights -coverin. Olisi mahtavaa nähdä nykyajan nuoren reaktio, kun hän yrittää soittaa lankapuhelimella kaverilleen. Videon puhelimessa on sentään numeronäyttö, joten se ei ole aivan vanhimmasta päästä.