Nicole Scherzinger biletti kurvikkaana Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Nicole Scherzinger palasi taannoin on-off -suhteeseensa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Ero kesti tällä kertaa poikkeuksellisen pitkään, mutta tuttuun tapaan pari palasi yhteen. Eilen Nicole ikuistettiin paparazzien toimesta Lontoon yöelämässä.

Pussycat Doll nähtiin poistumassa C-ravintolassa järjestetyistä bileistä Lontoon Mayfairissa. Kaunotar oli sonnustautunut näyttävään valkoiseen cocktail-mekkoon, joka korosti hänen kurvikasta vartaloaan tyylikkäästi.

35-vuotias Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina.